Нашите брандове

Пет бранда, една обща цел: освобождаваме естествената сила на камъка, за да обогатим модерния живот.

ROCKWOOL Group е световен лидер в създаването на решения от каменна вата, покривайки продукти за строителна изолация, индустриална и техническа изолация за преработвателната промишленост, морски и офшорни изолации, индивидуални решения за индустриални приложения, стени и фасадни системи, акустични тавани, градинарски субстратни решения, инженерни решения от влакна, контрол на шума и вибрациите.

Асортиментът от продукти на ROCKWOOL Group е позициониран идеално за справяне с редица от днешните най-големи предизвикателства, свързани с устойчивостта и развитието. От консумацията на енергия до шумовото замърсяване, от недостига на вода до наводненията, нашите решения помагат на клиентите ни да се справят с редица от най-големите проблеми на съвременния начин на живот.

Нашите брандове

Нашите продукти са разнообразни и всеки от тях допринася за създаването на кръгова икономика, подобряване на ефективността на ресурсите и за съхраняване на безопасността, здравето и благосъстоянието на тези, които произвеждат и използват нашите продукти. Вижте нашите брандове по света.

Строителна и техническа изолация

Ние сме водещ доставчик на пожароустойчива изолация от каменна вата. Ние предлагаме продукти и решения за всички основни области на приложение както за жилищни, така и за нежилищни сгради. Нашите решения са проектирани така, че да подобряват характеристиките на OEM продуктите или системите и да подобряват производството за обработващата, крайбрежната и морска индустрии.

ROCKWOOL logo and image

Фасадна облицовка

Ние произвеждаме материали, които се използват най-вече във вентилирани конструкции, за облицовки на фасади, покривни детайли и други подобни. Нашите плочи са стабилни и гъвкави. Те се вписват перфектно в съвременните архитектурни тенденции като органични форми и устойчивост, като същевременно осигуряват ефективност на разходите и кратки срокове за монтаж.

Rockpanel logo and image

Акустични тавани и стени

Предлагаме на клиентите си пълна гама от изолация за тавани, комбинираща таванни панели от каменна вата със системи за окачване и аксесоари. Нашите таванни системи са бърз и лесен начин за създаване на красиви, удобни пространства. Лесни за инсталиране и издръжливви, предпазват хората от шума и разпространението на огъня, като същевременно допринасят за устойчиво бъдеще.

Rockfon, logo and image

Решения за градинарството

Ние сме глобален лидер в създаването на иновативни и устойчиви субстрати от каменна вата за професионалното градинарство. На базата на принципите за прецизно отглеждане, нашите решения се използват при култивацията на различни видове растения и цветя. В някои държави можем да предложим и специализирана помощ и аналитични инструменти, които да подпомогнат устойчивото производство на здравословна, безопасна и вкусна пряна продукция за потребителите по целия свят.

Grodan logo and image

Триене, управление на водите, звукови вибрации и огради

Създаваме и доставяме разнообразни и иновативни продукти, които се прилагат в широка гама от технически решения, включително управление на триенето или водите, различни видове покрития, уплътнения и огради. С повече от четвърт век опит, ние помагаме на глобалните индустрии да подобрят качеството на живот, разработвайки решения, насочени към намаляване на шума и праха, управлението на водата и вибрационната изолация.

Lapinus logo and image