Сигурност с каменна вата ROCKWOOL дори в открити води

Harmony of the Seas, най-големият круизен кораб, построяван някога, осигурява настаняване на 5 479 гости плюс персонал.

Това е истински воден град. Harmony of the Seas, най-големият круизен кораб, построяван някога, осигурява настаняване на 5 479 гости плюс персонал. Всички те искат да се чувстват в безопасност и комфорт, докато плават. Избрани като доставчик на изолация за този огромен проект, ние от ROCKWOOL сме осигурили изолация за всички сегменти на това технологично постижение: от основната конструкция на кораба до таваните и преградите на каютите.

Продуктите на ROCKWOOL са сърцевината на конструкцията на този огромен круизен кораб, осигуряваща противопожарна защита и приятни звукови и топлинни характеристики за всички на борда.

1 800 тона продукт ROCKWOOL SeaRox, поставен на Harmony of the Seas, прави този кораб по-безопасен и удобен както за пътниците, така и за екипажа. Защитени от незапалима изолация, гостите и екипажът могат да разчитат на противопожарните качества на кораба, докато плават.

И тъй като на круизния кораб има много различни дейности - Harmony of the Seas, например, може да се похвали с театър и ледена пързалка, където добрата звукоизолация е незаменима. Благодарение на акустичните свойства на изолацията SeaRox, всеки може да гарантира, че ще се наслаждава на почивката по начина, по който иска без прекъсване. Това ще бъде удоволствие както за гостите, така и за екипажа, тъй като изолацията на SeaRox помага да се поддържа комфортна температура вътре в кораба, независимо от времето.

Със своите топлинни свойства и рециклируеми изолационни възможности, собственикът на Royal Caribbean може да намали своето въздействие върху околната среда: Harmony of the Seas 20 е по-енергийно ефективен в сравнение с други съдове със съпоставими размери.

Ние в ROCKWOOL произвеждаме продукти, които осигуряват комфорт и защита на хората без значение дали в открито море, или на сушата. Открийте как да използвате всичките 7 силни страни на камъка на www.rockwool.bg.