Продукти за изолация ROCKWOOL

Произвеждаме и доставяме пълна гама от продукти за ефективна изолация, създадена на базата на иновативна технология за обработка на каменната вата.

Изолации ROCKWOOL

Ние изработваме и доставяме пълна гама от интелигентни и устойчиви изолационни продукти за строителната промишленост въз основа на новаторска технология за каменна вата. 

За да намерите подходящия продукт, използвайте филтъра по-долу, за да изберете областта на приложение, или падащите списъци, за да филтрирате по други размери.

Приложения

Student home Kotville, Brugge - Belgium. Rockpanel Woods, Rockpanel Colours.
Приложения

Фасади

Изолация ROCKWOOL осигурява редица предимства освен топлинната ефективност на външните стени, като например най-висок клас пожароустойчивост, изключителна звукова изолация, водоустойчивост и устойчивост на размерите - отлично прилягане и реални резултати през целия живот на сградата.

Вижте повече
press, pharmacy, germany, roof, fireproof, Meisterdach, presse, Haltern, Apotheke, renovation, fire damage, pitched roof
Приложения

Изолация на покриви

Изолирането на покрива на сграда е един от най-добрите начини за подобряване на нейните топлинни, звукови и противопожарни качества. Освен това, то е високорентабилно и ще доведе до икономия на енергия благодарение на сведената до минимум загуба на топлина през покрива.

Вижте повече
Rockzero, Denmark, intelligent walls, family house, reference case
Приложения

Изолация на стени

Ние от ROCKWOOL предоставяме гама от решения, както за вътрешни, така и външни стени, които осигуряват топлинна, звукова и противопожарна защита. Ние разполагаме и с пълна гама от продукти за решения за вътрешни и разделителни стени, които предотвратяват пренасянето на шум от едно помещение в друго, действат като бариера против пожар и топлоизолират.

Вижте повече
SE, Ekonomikum Uppsala universitet, Uppsala, Sweco Architects AB, Örebro - Jonas Kjellander, Education, auditorium, Rockfon Blanka, M-edge, 600x600x20, white, Rockfon System T24 A, E™ Standard White, classroom, corridor, kitchen, canteen
Приложения

Изолация за подове и тавани

Изолирането на подовете и таваните е важен начин за намаляване на предаващия се по въздуха шум и за поддържане на комфортен вътрешен климат чрез предотвратяване на преноса на топлина между горния и долния етаж.

Вижте повече
product, hvac, teclit, pipe, pipes, ducts, pipe insulation, duct insulation, germany, job 4711, Preisliste Haustechnik und Conlit Brandschutz 2018 Seite 8
Приложения

ОВК и противопожарна защита

Ефективната изолация на системите за отопление, вентилация и климатизация (ОВК) с каменната вата на ROCKWOOL помага за подобряването на енергийната ефективност и акустичната изолация на сградата. Не по-малко важна е високо ефективната противопожарна защита, която продуктите от каменна вата на ROCKWOOL осигуряват, която предпазва обитателите на сградата и тяхното имущество.

Вижте повече
С правилен монтаж, продуктите на ROCKWOOL гарантират ефективност на изолацията през целия живот на сградата. Защо да изберете каменна вата?
Вижте повече тук