Бъди промяната, която искаш да видиш в света около себе си

Свободни позиции
Изолации ROCKWOOL

Стани част от ROCKWOOL Group

Нашата компания има над 10 000 служители, работещи в 37 страни, на 5 континента, както и широка гама от продукти за различните бизнес сектори и нужди.

 

Направете следващата крачка в кариерата си, като се присъедините към нашия екип и отдела, който предпочитате. Ще работите в екип от отдадени професионалисти, които умело съчетават глобално доказани подходи със спецификите на местните пазари. Вашето бъдещо развитие е от ключово значение и за нас,  затова всяка позиция в ROCKWOOL предлага различни и сигурни възможности за кариерно развитие.

Удоволствие е да се работи в компания, която може и се стреми да допринесе за създаването на ново, по-добро бъдеще за всички ни.

Компания от световна класа

Да направиш кариера в ROCKWOOL Group означава да станеш част от водещ в света производител на новаторски продукти от каменна вата. Заедно ние подобряваме условията в околната среда и качеството на живота на милиони хора по света.

В организацията ROCKWOOL ще срещнете най-различни хора, всеки от които със своя собствена история. Ние работим усърдно, за да направим необходимото всеки да бъде оценен и възнаграден справедливо за приноса си. Като част от нашата отдаденост на персонала ни, ние предлагаме интересни възможности за работа и щедър пакет от придобивки.

Обучение и развитие

ROCKWOOL вярва в инвестирането в хората. Приятно ни е, че толкова много от нашите служители развиват уменията и опита си през времето, прекарано при нас.

Още от първия ден всеки служител преминава през ясно определена програма за обучение и развитие, пригодена за неговите нужди, опит и длъжност.

  • Програми за развитие на университета ROCKWOOL
  • Център за обучение при акредитирания Институт за ръководство и управление
  • Щатен екип от технически инструктори
  • Специални програми за въвеждане в работата на всички новопостъпили

Като част от нашата култура на почтеност и прозрачност, ние редовно провеждаме проучвания за мненията на служителите, като даваме възможност на всички да изразят мислите и идеите си за работата в ROCKWOOL Group. Освен това, ние включваме нашите хора в предоставянето на отговори за резултатите и тяхното надграждане.