Здраве, безопасност и благосъстояние в затворени помещения

Повишаване на качеството на живота

Каменната вата допринася за комфортния и здравословен начин на живот, като осигурява контрол на шума и вибрациите, а също и топлинни свойства. Изолацията от ROCKWOOL намалява шума, който преминава през конструкцията на сградата. Продуктите Rockdelta намаляват шума от земята към дома и вибрациите от влаковете. Таваните Rockfon поглъщат звука, като правят помещенията по-комфортни и спомагат за по-ефективно общуване.

Желанието на хората да живеят в здравословна среда е естествено. Вътрешният климат е точно толкова важен, колкото са и условията навън – температурата, качеството на въздуха и акустиката са част от създаването на благоприятен начин на живот на закрито. 

Знаете ли че?

Отлично проектираните и изградени сгради допринасят за доброто здравословно състояние, комфортната обкръжаваща среда и увеличават способността ни да се съсредоточим за изпълнение на важните задачи.  Сградите със сигурност влияят на благосъстоянието на хората. Стандартите за живот на хората зависят от това колко ефективно една сграда обезпечава своите обитатели и колко ефективно тя поддържа оптимален вътрешен климат. 

Family in new house