Инструменти

Изолации ROCKWOOL

Можем да Ви бъдем полезни

Специалистите на ROCKWOOL разбират колко труден е избора на правилните материали за изолация, затова предлагаме набор от безплатни инструменти и съвети. Независимо дали все още сте в началото на проекта си или се нуждаете от техническа помощ, ние сме тук, за да Ви помогнем.

Някои идеи за по-лесен монтаж

  • Както при всеки проект, планирайте! Измерете повърхностите, за да ги изрежете правилно. Уверете се, че имате в себе си подходящото оборудване, както и очила и ръкавици.
  • Изолационните материали ROCKWOOL се режат лесно и може да използвате даже обикновен по-дълъг нож, за да ги подготвите за работа. Това помага изключително много за лесното запълване на всички дупки и неравности, което прави изолацията на ROCKWOOL идеален избор за ефективната изолация на всякакви повърхности.
  • В случай, че поставяте продуктите на ROCKWOOL върху съществуваща изолация - уверете се, че тя няма специфични дефекти или изкривявания, които да попречат на правилния монтаж. Веднъж монтирани според спецификациите продуктите от каменна вата на ROCKWOOL ще запазят своите продуктови характеристики и ще бъдат ефективни през целия живот на сградата.
  • Както вече споменахме изолационните продукти от ROCKWOOL могат лесно да бъдат нарязани до необходимите размери с дълъг нож или професионални инструменти. Можете да поръчате каменна вата директно от нас и можете да я съхранявате дори на открито, без да бъде засегната от атмосферните условия.
Потърсете ни за повече информация! Ние можем да ви помогнем да подберете правилния продукт за изолация на всяка повърхност.
Потърсете ни тук