Change language
Решение за цял живот

Решение за цял живот

4 в 1 ползи: трайност

Нищо не е толкова трайно, колкото твърдата скала. Ето защо изолацията от каменна вата не се свива, не се размества и не се троши. Всъщност, изолацията ROCKWOOL е толкова трайна, че запазва характеристиките си през целия експлоатационен живот на сградата.

Трайни характеристики
Нашите изолационни продукти от каменна вата са изработени от вулканична скала, което ги прави естествено и пространствено стабилни. Уникалната физическа структура на каменната вата запазва формата си, което дава възможност на продуктите да функционират непрекъснато, без да се променят десетилетия наред.

Нашата изолация от каменна вата може да се използва и за създаване на продукти, които издържат на устойчиви или тежки товари. Милиони квадратни метри бетонни подове са положени върху изолация ROCKWOOL по целия свят, без да има следи от дългосрочно влошаване на състоянието.

Усъвършенстване на топлинните характеристики
Благодарение на миниатюрните кухини с въздух във физическата структура, продуктите от каменна вата ROCKWOOL притежават отлични топлинни свойства. Монтирането на подходящите изолационни продукти ще намали необходимостта от отопление през зимата и ще спомогне за поддържането на прохладен интериор през лятото, което ще Ви позволи да намалите значително разходите си за енергия. В съчетание с дълговечната си трайност, това прави изолацията ROCKWOOL много рентабилен и устойчив избор. Научете повече за допълнителните ползи от избора на каменна вата тук

Новопостроени и ремонтирани обекти
Изолацията ROCKWOOL не е предназначена само за новопостроени обекти. Ефективен начин за подобряване на топлинните характеристики на съществуващи сгради е да се добавят системи от изолация с външна замазка към съществуващи сгради. Това предизвиква минимални неудобства за обитателите и ще намали сметките за гориво години наред. Прочетете повече за нашите фасадни системи тук.

Открийте още ползи

Отлична акустика
Отлична акустика

Отлична акустика

научете повече
Несравнима противопожарна безопасност
Несравнима противопожарна безопасност

Несравнима противопожарна безопасност

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Устойчиви материали
Устойчиви материали

Устойчиви материали

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Back