Change language
Защо да изберете каменна вата ROCKWOOL?

Защо да изберете каменна вата ROCKWOOL?

ползите от rockwool

ROCKWOOL International A/S е световен лидер в изолационните продукти от каменна вата, като произвежда и доставя пълна гама от изолационни системи и решения за цялата ограждаща конструкция на сградата. Нашите решения са устойчиви и създадени за защита на хората, сградите и околната среда – днес и в бъдеще.

4 в 1 ненадминати ползи

Нашите изолационни продукти са изработени от каменна вата, която е на основата на един от най-изобилните природни ресурси – вулканичната скала. Именно това е в основата на нашия бизнес и именно това ни дава възможност да предлагаме изолационни продукти с уникална комбинация от ползи.

Освен че е изработена от възобновяем и устойчив материал, изолацията от каменна вата е трайно решение, което издържа през целия експлоатационен живот на сградата. Освен това, изолационните продукти ROCKWOOL притежават отлични топлинни свойства и предпазват сградите и хората от нежелан шум и пожар. Тя е това, което ние наричаме решение 4 в 1.

 • Превъзходна пожароустойчивост
  Казано по-просто, камъкът не гори. Ето защо нашите продукти от каменна вата имат естествени и несравними качества за устойчивост на огън, които повишават устойчивостта на огън на всяка конструкция.

 • Отлична акустика
  Не само на топлината и огъня им е трудно да преминат през камъка. Продуктите от каменна вата ROCKWOOL са и сред най-ефективните решения за звукоизолация, които се използват в строителството.

 • Трайно решение
  Нищо не трае така, както твърдата скала. Ето защо изолацията от каменна вата не се свива, не се размества и не се троши. Всъщност, изолацията от каменна вата е толкова трайна, че запазва характеристиките си през целия експлоатационен живот на сградата.

 • Устойчиви материали и производство
  Изборът на каменна вата ROCKWOOL е устойчивият избор. Нашите изолационни продукти не само създават устойчиви сгради; те са изработени от устойчив материал и освен това са произведени по устойчив начин.

Научете повече за ползите от ROCKWOOL, като изберете една от ползите 4 в 1.

Научете повече за нашите проекти

Обновяване на Айфеловата кула
проекти Обновяване на Айфеловата кула
проекти

Обновяване на Айфеловата кула

Научете повече
Общински жилища Wilmcote
проекти Общински жилища Wilmcote
проекти

Общински жилища Wilmcote

Научете повече
Алпийска хижа в Словения
ПРОЕКТИ Алпийска хижа в Словения
ПРОЕКТИ

Алпийска хижа в Словения

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Back